Caamiiillaa

Alla inlägg under december 2010

Av Camilla - 22 december 2010 00:48


Band Aid - Do They Know its Christmas 1984

Av Camilla - 21 december 2010 00:01

Åh, jag vet inte hur jag ska göra med Stockholms resan än..Det verkar bara klatra..


Har ingen hämtning på busstationen när jag kommer ner och då måste jag sitta i åtta timmar och vänta och det går ju inte. Vill verkligen åka men som det ser ut just nu blir det kanske inte så :(

Tänk att jobb alltid måste vara ett hinder i vissa fall?!

Får se efter jul om det blir något eller inte, återstår att se om det löser sig.


  


Nu ska jag försöka sova lite och går inte det blir det väl en film tills jag somnar...


God natt <3

PUSS!

 

  

Av Camilla - 20 december 2010 14:35


Wham! - Last Christmas

Av Camilla - 20 december 2010 14:17

Sitter under filten i soffan och kollar på Färjan 3, fryser som tusan och om en stund börjar jag väl svettas igen.

I lördagskväll fick jag skit ont i halsen och blev värre igår när jag kom hem. Så inatt har jag inte sovit mkt, drömt konstiga drömmar och legat och yrat hela natten. Haft världens halsbränna och blött näsblod.. Fryst ena sekunden och svettas andra. Hatar att vara sjuk!

Mamma förbjöd mig att gå på skolan dessa sista dagar men jag vill så gärna gå imorgon på BF avslutningen, men det återstår väl att se hur jag mår. Har jag ingen feber så vill jag gå men jag tänker inte vara sjuk på jul, så det kanske är lika bra att vara hemma.


Har iaf gjort klart de flesta uppgifter till skolan, har två st kvar men de kan jag ändå inte lämna in om jag ska vara hemma imorgon. Annars har jag skickat in allting. Är sur för att jag inte kunde gå idag när vi hade historia prov, hade velat haft det gjort så man inte behöver tänka på det något mer.


Ikväll ska jag sitta och pyssla lite med mammas julklapp ;) Hoppas att den blir bra och att hon kommer bli glad för den, eftersom det är lite speciellt. Så jag hoppas hon kommer tycka det oxå, annars känns det lite fel. Ska ta och leta fram lite grejer jag kan använda till den! Hihi <3 Hon kommer bli så nyfiken när hon läser detta ;)

Tänkte även på att jag brukar ju lägga upp ganska så många musik videos här i bloggen och denna vecka får det blir massa julmusik :)

Längtar som tusan till julafton och annandagen, fast det kommer bli otroligt jobbigt på torsdag och på julafton men huvudsaken vi är tillsammans och försöker tänka på något roligare <3


Nu ska jag ta och äta lite grann :)


PUSS!

 

  


Av Camilla - 18 december 2010 19:33


Nick Lachey - What's Left Of Me

Av Camilla - 18 december 2010 17:13

Godagens!


Kom hem från stan för ungefär en timme sen, köpt klart alla julklappar ( utom en ) och slagit in dom nu tillsammans med Vea :) Var tok mycket folk på stan men det gick snabbt ändå, tycker det är så mysigt att gå på stan precis innan jul med all musik och folk som kutar hit och dit med julklappar!


  


Sen är jag så jäkla glad, har fått praktikplats här i Övik! :D Fick svar igår från en skola här, så i februari ska jag bo här hos mamma i fyra veckor <3 Kommer bli super!

Nu håller vi på att förbereda middagen och jag ska försöka plugga lite innan vi äter. Har lite restuppgifter jag ska lämna in innan jul och sen träna till historie provet som vi har på måndag. Känns tungt att plugga inför det men jag får göra mitt bästa :)

När jag pluggat nog för idag så blir det nog soffan framför en film och massa mys!


PUSS!

 

  

Av Camilla - 18 december 2010 01:04


Avril Lavigne - Hot <3

Av Camilla - 17 december 2010 18:13

Vaknade för en stund sedan, slocknade i soffan här hemma och vet inte hur länge jag sov men nu är jag vaken igen :)

Kom hit vid tolv idag, blev lite försenad pga av vädret som är piss, varför kan det inte få vara kallt istället för 0 gradigt och denna blöt snö?! Skit är det iaf.


En vecka kvar till julafton, längtar som en tok. Både till julafton och annandagen :) Sen kommer nyår bli kung och efter det åker jag nog ner till Stockholm igen <3 Kommer typ vara hemma i Solle 5 dagar ungefär på hela lovet ;)


Ikväll blir det nog bara mys i soffan och imorgon blir det som sagt stan för att handla julklappar tillsammans med familjen, kommer säkert vara as mycket folk eftersom det är helgen före jul så det kan nog ta hela dagen :) men när vi kommer hem igen blir det nog plugga för mig.


Nu ska vi strax äta middag så håll utkik för jag skriver nog något mer senare!


PUSS!

 

  


Presentation


I min blogg får ni nu följa min flytt ner till Stockholm och mitt nya liv där nere
som kommer innehålla fritid, jobb, känslor och allt annat roligt som jag kommer få uppleva!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok!

Översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards