Caamiiillaa

Alla inlägg under september 2010

Av Camilla - 17 september 2010 17:22

Hejsan!


Sitter i sängen och har nyss tvättat håret, ska strax börja fixa mig lite för att vid halv sju ska jag äta middag med några kompisar :) Ska bli jättemysigt! Tänkte först att vi skulle laga något hemma men vi drar bort på pizzan och käkar där istället. Sen åker vi hem till Malin för att kolla på film och mysa där ^^


Hade skola fram till tio imorse och sen drog jag på stan för ett ärende, sen hem till Tone en sväng innan det blev gymet med henne & Malin :) Efter det åkte jag hem och började städa lite tills jag slocknade i sängen och klev upp halv fem. Så nu är det bara att plocka ihop några saker för ikväll och vänta tills det är dags att åka!


Kommer nog ta med mig kameran men eftersom internet inte vill ladda upp några av mina personliga bilder här på bloggen ( tydligen så blir dom för stor ) så lägger jag väl upp dom på fejjan så får ni kika där ;)


Ha en jättebra fredagkväll så höres vi antingen när jag kommer hem inatt eller imorgon! :)


  


PUSS!

Av Camilla - 16 september 2010 21:39


Celine Dion - It's All Coming Back To Me Now

Av Camilla - 16 september 2010 21:25

God kväll :)


Sitter i sängen just nu och funderar på att städa ihop lite eller om jag ska göra det imorgon...Varit på en promenad broarna runt ikväll, jätteskönt men det blev väldigt varmt mot slutet. Har ju regnat hela jäkla dagen och direkt när jag satt på mig regn kläderna innan jag skulle gå så slutade de, sen har det inte regnat något mer..Typiskt!


Vart skola till kvart över ett, kort dag vilket är väldigt skönt! Tillbringade lunchen hemma hos Jenni, blev film och god lunch innan vi åkte tillbaka till skolan. Sedan vart det gymet och plugg hos Malin, borde börja plugga till provet på måndag men jag orkar seriöst inte..Så jäkla less.


Jag, Malin & Tone sov över hos Jenni i tisdags och det var en av dom roligaste kvällarna på länge, shit vad vi skrattade och då menar jag hela tiden. Somnade efter kl. tre och klev upp halv sju, lagomt död var man ju. Men det var de nästan värt, så roligt som vi hade! Älskar er brudar, ni ger mig sån lycka, glädje och mkt skratt <3


Imorgon slutar jag kl. tio så då sticker jag ner på stan och sen på gymet. Blir filmkväll hos Malin oxå :) mys!

Nu ska jag ta och göra mig iordning för sängen och kanske läsa en stund, städar nog imorgon.


God natt & PUSS!

Av Camilla - 15 september 2010 22:33

Mår skit och är så jäkla trött...Orkar inte skriva mkt, har försökt med en ny blogg design idag men det gick bara åt skogen, får försöka i helgen igen.


Nu ska jag sova så är jag lite mer bloggtrogen imorgon!


God natt & PUSS!

 

  

Av Camilla - 13 september 2010 22:29

God kväll!


Såg precis att jag inte skrivit här sen i onsdags!

Åkte ju till Övik i torsdags och när jag kommer dit så berättar mamma att vi har inte fått internet i vårat nya hus än så därför har jag inte bloggat något. Kom hem igårkväll men var alldeles för trött för att skriva.


Helgen har varit bra, fixat på mitt nya rum - är supersnyggt! Shoppat lite och tillbringad tid med familjen.

Idag var det skola, måndagar är drygast...Men jag kämpade mig igenom det, åkte ner på stan med Jenni och Malin efter skolan och sen åkte jag hem till Malin för att plugga lite. Ikväll har jag varit på gymet och sen hjälpt Malin med hennes blogg :) Vart jättebra tycker jag, vart även sugen på att göra om min så tänker sätta mig nu och kolla lite..Så om ni går in på bloggen och den ser helt fucked up ut så är det därför ;)


Imorgon ska jag, Malin och Tone sova hos Jenni, kommer bli kanon mys! Åker dit efter kursen så då blir det film och mystime :)


Nu ska jag börja kolla runt med bilder och shit så jag skriver imorgon!

Kan inte ladda upp mina egna bilder här på bloggen när jag är hos pappa, blir så irriterad! Men det är ju som det är...Bara så ni vet.


PUSS!


Av Camilla - 8 september 2010 22:02

God kväll!


Har precis kommit hem från gymet, var där och tränade hårt med Malin :) Gick super bra!

Min dag har spenderats i skolan fram till elva, sen åt jag, Jennie och Malin lunch på stan ^^ Gick runt och kollade lite i affärer och jag handlade lite :) Sen åkte vi hem till Malin och Jennie fick hjälpa oss att fixa naglarna, satte på tippar och det vart kanon. Måste dock fila ner mina ännu mer för dom ser lite konstig ut!


Imorgon är det skola från 8.30 - 10.40 och sen blir det nog en snabbis på gymet innan jag åker till Övik <3 Ska få se mitt nya rum och inreda det :) Längtar!

På fredag ska jag, mamma och Bengt åka till Östersund och ha begravning för min mormor som gick bort för två veckor sen, kommer bli otroligt jobbigt så det är inget jag längtar till..Gruvar mig mer eller mindre..Men det går nog bra.


Nu ska jag packa färdigt och sen lägga mig. Hoppas ni haft en bra dag <3


  


PUSS!



Av Camilla - 7 september 2010 22:26


Eminem feat. Rihanna - Love the way you lie

Av Camilla - 7 september 2010 22:17

Goden kvällens!


Sitter här i sängen och kollar runt lite grann, haft en ganska så bra dag! Bara BF och imorse hade vi ganska så roligt åt våra ljud som vi skulle redovisa ;)

Har varit hela eftermiddagen på Sollefteå Museum och det var väl ganska okej, lärde sig några saker iaf!


Vart gymet med Malin efter skolan och sen vidare på kursen, som var positiv idag! Kanoners!

Har även kollat på IDOL som började ikväll, tror jag vart lite små förälskad i pojken som gjorde comeback med en superduper bra låt <3 Mumma...


Ska kolla runt lite mer på datorn och vänta på att telefonen ska ringa, efter det ska jag sova!

Så jag hoppas ni haft en bra tisdag och att ni kommer sova gott :)


PUSS!



Presentation


I min blogg får ni nu följa min flytt ner till Stockholm och mitt nya liv där nere
som kommer innehålla fritid, jobb, känslor och allt annat roligt som jag kommer få uppleva!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok!

Översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards