Caamiiillaa

Alla inlägg under september 2010

Av Camilla - 24 september 2010 00:19

Jag är fortfarande vaken, trodde detta skulle bli en tidig kväll för mig men tydligen inte..Sitter i sängen, läser lite bloggar och vill somna men det går trögt.

Börjar halv nio imorgon med Historia och går till tio, kort och skön dag :) Efter det ska jag göra några ärenden och sen städa upp lite hemma, ska nog på gymet oxå men sen har jag inga planer.


På lördag åker jag till Birsta med mamma och company, hoppas på en bra dag! Massa mys :) Har inga pengar så det blir ingen shopping för min del, om ingen bjuder på något förstås ;) vem vet...Haha!

Har även massa läxa jag måste göra i helgen, fattar inte varför jag är så jävla lat när det gäller skolan..Jag skjuter alltid upp allting istället för att ta tag i det direkt, skärpning! Nog för att jag lämnar ju in i tid men alltid i sista minuten, kanon...


Bilderna vi tog igår vart jättebra men jag kan ju inte ladda upp dom på bloggen pga av vårat internet, så det får bli på Facebook istället under helgen när bilderna är helt klar! Återkommer om det :)


Ni får sova så gott för det ska jag försöka göra i min sköna, underbara säng!

God natt och PUSS på er <3


  

Av Camilla - 22 september 2010 19:28

God kväll :)


Har nyss kommit hem till Malin igen efter middag hemma hos pappa, sitter och väntar på att Tone och Jenni ska komma hit så vi kan fotografera lite och sen se film ^^

Sov hos Malin inatt och vi började halv nio imorse, dåligt trött man var då..Slutade efter ett så då åkte jag, Malin, Tone och Jenni ner till parken för att ta lite höst bilder. Dom blev skit bra så jag lägger väl upp några imorgon eller senare ikväll :)


Ska sova hos Malin inatt oxå och jag antar att det kommer bli en sen kväll, men det gör inte så mkt ;) Blir ju massa mys med tjejerna istället! <3


Ni får ha en trevlig kväll så skriver jag senare eller imorgon!


PUSS!

 

  

Av Camilla - 20 september 2010 22:35

Bloggen verkar fungera igen, hel knasigt att alla mina inställningar var typ ändrade och designen var försvunnen. Men nu är den på plats igen :)


Skola idag - gick bra, samhällsprovet gick väl oxå ganska så bra. Slutade tio över två så då åkte jag hem och sov en stund innan jag åkte till Malin. Satt där ett tag innan vi åkte på gymet och sen hem igen. Ikväll skulle jag och Malin plugga men det gick ju åt skogen, skrattade så jag tror nästan vi grät där ett tag...Haha!


Har nyss suttit och försökt fått tag på information om Ådalsbyn till våran aktivitetsdag men det går inge bra. Finns ju inget här på nätet så det får väl bli ett besök på bibblan senare i veckan..Ska ju helst vara ganska så klart imorgon..Åh, det känns som att man har så mkt att göra nu, tro jag måste skriva ner allting och sedan kryssa för eftersom...Skolless.se


Nä, nu ska jag kolla runt lite och sedan sova!


Sov gott & PUSS!

 

  

Av Camilla - 20 september 2010 14:33

Det är något fel på min blogg, den visar ju inte den riktiga designen..Måste försöka fixa detta nu, ser ju inte klokt ut..


Av Camilla - 19 september 2010 17:32

Hej!


Kom precis hem från gymet, har varit där med Malin & Tone :) Tog det lugnt idag men det var skönt ändå!

Har även varit och röstat, första gången. Undrar hur det går inatt, vilka som vinner..Återstår att se ;) Bara det inte blir moderaterna igen, huvva.


Ja, i fredags var jag ju på middag med några kompisar och sen satt vi hemma hos Malin och snackade till efter ett ^^ Var jätteroligt att vi var så många och det vart mkt skratt.

Igår hjälpte jag Tone att städa hennes lägenhet och sen åkte vi på gymet..Efter det åkte jag hem och såg på film med Emma, the ugly truth..Det var skit bra! Rekommenderar den verkligen! På kvällen åkte jag och Tone till Malin och vi satt och surra sent in på natten, väldigt mysigt och skit kul..


Ikväll ska jag fixa Malin hår och plugga till provet i samhäll som är imorgon, känns som att det inte kommer gå så bra. Pallar inte att plugga när man inte fattar ett skit...


Nu ska jag se film och sedan blir det middag :)




     




Av Camilla - 19 september 2010 03:20

KLAR! :D


Nu är jag nöjd! Kommentera gärna vad ni tycker om den nya designen :)


Hoppas ni haft en bra lördag kväll, för det har verkligen jag haft! Skriver imorgon igen för nu ska jag sova..


Sov gott och PUSS!

Av Camilla - 19 september 2010 02:38

Detta blir absolut inte som jag vill, nu gör jag om detta för tredje gången.


Ha överseende på hur bloggen ser ut, detta vart bajs.

Då gör vi om allt!


PUSS!

Av Camilla - 18 september 2010 18:54

Tjenare!


Håller på att fixa med bloggen just nu så det kommer se lite konstigt ut ett tag :)


Skriver ett inlägg när den är klar och berättar om gårdagen!


PUSS!

Presentation


I min blogg får ni nu följa min flytt ner till Stockholm och mitt nya liv där nere
som kommer innehålla fritid, jobb, känslor och allt annat roligt som jag kommer få uppleva!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok!

Översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards