Caamiiillaa

Alla inlägg den 23 augusti 2010

Av Camilla - 23 augusti 2010 23:25

Denna dag har gått jättefort! Klev som sagt upp vid tolv, tog det lugnt ett tag, tvättade bilen, käkade middag och tog en promenad med Malin runt broarna :) Efter det har jag bara suttit i soffan och kollat på tv - var ju Fångarna på fortet som börjat igen! Älskade det programmet som liten så jag hoppas det är lika bra nu.


Ska som sagt försöka sova om en stund så jag inte är så trött under morgondagen. Det är inte något problem att komma upp men hela dagen imorgon är fullbokad till halv åtta imorgon kväll. Först skola, enligt shema till tio i fyra, sen gymet och halv sju är det kurs så efter det tänker jag bara ta det lugnt. Vi får hoppas att det inte blir några läxor imorgon, man vet ju aldrig vad dom tänkt sig!


Men jag hoppas ni haft en trevlig helg & en trevlig måndag så skriver jag imorgon kväll igen! God natt :)


PUSS!

Av Camilla - 23 augusti 2010 12:22

Godmorgon! Sådär vid halv ett på dagen...


Somnade efter fyra inatt ( bra jobbat ) och vaknade igen vid sju eftersom då kom den där borr killen och började borra sönder cementen utanför mitt rum. Gömde huvet under kuddarna och halv sov vidare till tolv... Hur ska jag kunna somna ikväll? Vänder helt på dygnet dagen före skolan börja. Jättebra!


Idag har jag inte direkt några stora planer, ska vänta på att pappa kommer hem så ska vi tvätta bilarna och sen vid sju ska jag ner på gymet med Malin :) mer än så vet jag inte.


Börjar halv nio imorgon, direkt med BF. Sedan verkar det som att vi går enda till tio i fyra, lång första dag. Men jag längtar ändå! :)


Nu ska jag ta och fixa ordning lite granna så hörs vi sen ^^  Förresten så kommer bloggen bli lite bildlös framöver, jag kan inte ladda upp bilder när jag är hemma hos pappa. Internet orkar tydligen inte med det, knäppt!


PUSS!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


I min blogg får ni nu följa min flytt ner till Stockholm och mitt nya liv där nere
som kommer innehålla fritid, jobb, känslor och allt annat roligt som jag kommer få uppleva!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok!

Översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards